Cum donez ?

Contribuie și tu la constituirea unei memorii colective sănătoase a poporului tău prin modelarea minților copiilor noștri, donând cartea și filmul POVEȘTI NEMURITOARE DE LA RĂZBOI ÎNCOACE, școlii din care și tu ai pornit să te faci OM MARE!

Cum poți face asta ?

Este foarte simplu.

Pasul 1

Trebuie sa vizitezi pagina Cumpara cartea!

 

Pasul 2

Apoi este necesar să alegi produsul pe care dorești să il donezi, respectiv. cartea simpla sau cartea împreună cu filmul si să il adaugi in coș, nu inainte de a bifa in mod corect numarul de exemplare pe care doresti sa le achizitionezi.

Vei fi redirectionat in pagina cosului de cumparaturi

 

Pasul 3

Daca totul este corect procedeaza la pasarea butonului “PROCEED TO CHECKOUT” sau finalizare.

Este necesar ca aici sa completezi toate campurile pentru a evita erorile si, de asmenea, este necesar sa bifezi casuta “SHIP TO A DIFFERENT ADDRESS” , in cazul in care doresti ca donatia ta sa ajunga direct la adresa celui/celor care o vor primi.

In dreapta ecranului trebuie sa selectezi metoda de plata “MYPOS CHECKOUT” pentru a achita cartea si a realiza o donatie.

Foarte Important !

Nu bifa “cash on delivery” atunci cand donezi cartea cu livrare direct la beneficiar pentru a nu forta destinatarul sa achite contravaloarea ei ! (atunci nu ar mai fi o donatie)

In masura in care consideri necesar sa aduci lamuriri suplimentare, solicitare de autograf sau mentiuni ale autorului, te rugam sa completezi campul “NOTE”.

 

Pasul 4

Acum poti plasa comanda prin apasarea butonului “PLASEAZA COMANDA” si ve fi redirectionat, dupa caz, in pagina unde iti vei putea introduce datele cardului bancar si, odata acestea completate, esti gata, AI DONAT.

Mentiune:

Datele tale bancare nu sunt vizualizate, prelucrate sau stocate de website-ul www.cameliamoise.ro. Ele sunt prelucrate de institutia bancara furnizoare a gateway-ului de plata MYPOS.LTD pentru o securitate maxima.

Iti multumim!