Welcome Nasty, de-ar fi să… vii!

”Hoția ucide, sau hoția ucide și sinucide!” Aceastea sunt doar o parte din glumele care circulau pe seama lui Năstase, în urmă cu câțiva ani. Văd că nația așteaptă cu sufletul la gură să vadă dacă-l eliberează sau nu… pe inventatorul mojiciei în limbajul politicienilor, din momentul în care i-a invitat pe jurnaliști să-i numere ”ouăle”.

Referindu-se la procurori, dar și la noi toți, prin 2006, viitorul fost actual pușcăriaș fost premier afirma, referindu-se la dosarul Zambaccian, că ”numai un idiot poate crede că există temeiuri pentru o acuzatie de mită în acest dosar”, deși procurorii cheltuiseră doar până în acel moment 1,2 miliarde de lei pentru expertiza contabilă a acestui caz.

Scriu asta acum, când așteaptă să iasă și să își ducă existență tihnită și netulburată de probleme de conștiință” căci, dacă în 2006 ne amețea că ” Nu s-a dovedit în nici un fel ca exista o intelegere intre Irina Jianu si mine pentru dobandirea de foloase necuvenite sau pentru mită. Nici institutional nu se putea face acest lucru, pentru ca Irina Jianu nu era in subordinea mea, nu eu am angajat-o si ea a ramas in functie in subordinea unuia dintre ministri„, nu văd de ce ar recunoaște acum că a cedat ispitei!

De ce ar recunoaște acum când, vedem cu ochiul liber, după ce că hoția ucide și sinucide, te reinventează victimizându-te?!

Dacă vei fi liber de astăzi, bun venit în libertate, victimă a oprimării politice… Condiționat!

  1. Patru ore mai târziu de la scrierea celor de mai sus: am avut dreptate. Conform Vasilcoiu, ”detinutul Nastase Adrian NA 0049 a petrecut efectiv in inchisoare 179 de zile adica 6 luni din cei 4 ani si sase luni, cat i-au dat instantele de judecata. Restul au fost deduceri, contopiri, zile scazute pentru carti scrise”!
    Și o mare batjocură la adresa noastră!

  2. adika

    nasol, vine, dar complicii fac puscarie pe bune! Jianu, mori de ciudă!

Leave A Comment?