• Povești. Jurnalistice?

  Încep cu Apusenii. Sunt în mare vogă. De când cu ”Uniți Salvăm”, dar, mai ales, de cand cu întâmplarea nefericită în care au murit doi oameni, din cauza autorităților și a frigului…Ordinea cuvintelor nu e o întâmplare.
  Poveștile și locuitorii Apusenilor se rup din istorii ușor diferite de ale celor din regat sau de ale celor din Moldova, Dobrogea, sau… orice altă zonă. Bat coclaurile acestei țări de mai bine de doisprezece ani în căutare de subiecte pe care să le filmez, să le filtrez, și să le arăt apoi, lumii. Pe unele, doar le-am scris. Eu le numesc reportaje, chiar dacă mi-am facut și eu loc in ele.
  Încep cu o poveste de iarnă. Din Zlatna.

 • Gradina Cișmigiu

  Putine sunt cotloanele din Bucuresti in care mai poti respira putin parfum de epoca. Cismigiul este un astfel de loc. A cui creatie a fost? De ce aveau nevoie de Cismigiu si ce fel de povesti se sopteau pe aleile lui? Aflati in urmatorul reportaj…

 • Loja masonică din … Hobița

  Domnul Lolescu, un venerabil fost comunist, s-a transformat intr-un Venerabil mason! Dupa ce-a iesit la pensie, a intemeiat singura Loja masonica aflata intr-un sat. Care sat? Al venerabilului Constantin Brâncuși.

 • Adevărata casă memorială a lui Brâncuși

  In timp ce toata lumea viziteaza Casa memoriala a lui Constantin Brâncuși, aflăm cu stupoare că, de fapt, locul in care s-a nascut si câteva bârne ale casei familiei, se află câteva zeci de metri mai sus si mai au putin și vor putrezi. Filmarea s-a făcut in 2008 insă, în tot acest timp totul a rămas la fel!